Småpyssel




Det har stått stilla ett tag nu med större renoveringar, men vi har haft det lite knapert med budgeten och inte kunnat göra så mycket som vi önskat. Förhoppningsvis, jag vill inte lova för mycket men förhoppningsvis kommer badrummet på nedervåningen att vara ett halvfärdigt badrum i mellandagarna! Med det menar jag att vi kommer ha rinnande vatten, toalett och handfat där inne. Spegel och dusch kommer dröja ett tag till men det ska iaf vara möjligt att nyttja toaletten här nere. Så jag hoppas på det bästa! :) Bilder kommer allt medans arbetet fortskrider, men just nu står det stilla så ni får vänta lite till.

Vi har småpysslat med att skruva tillbaks eluttag och ventilations kåpor på väggarna så nu är det inte en livsfara att vistas i vissa rum längre ;)

Daniel har gjort en praktik hos ett företag som heter byggnorr och blir klar nu i december. Allt har varit oklart fram tills i förrgår då jag fick veta att han blivit erbjuden en anställning from 5 januari! Ni anar inte vilken lättnad det var för oss. Stress över ekonomi har varit grunden till en hel del onödigt tjaffsande. Men nu verkar de äntligen som om lyckan ler mot oss.

Det var detta jag hade för denna gång. Jag vet att jag är extremt dålig på att uppdatera här men det är så mycket annat som måste prioriteras när man väntar en liten bebis. Hoppas ni har överseende.

Kramar


RSS 2.0