Allt på samma gång

Hej på er!


Här händer det grejer! Förutom att jag bakar bebis så håller vi på att skapa en ny toalett på nedre plan, tapetsera om i kök och hall. Full rulle med andra ord! Jag jonglerar två jobb som jag försöker få att gå ihop men det går sisådär för tillfället. "Slita bör man annars fattig dör man" Eller något i den stilen... Nej som sakt det är fullt upp just n så jag ska springa och hjäpa Daniel lite igen med det lilla jag kan bidra med. Just nu: Torka bort överflödigt tapetklister. Vilken kvinna va!? Bilder kommer inom kort, stay tune.

 

xoxo


Badrum under uppbyggnad

Hallå!



Mycket har hänt sedan sist. Nog för att det känns som om det börjar bli en standardfras här när jag sak inleda ett nytt inlägg, men såhär ligger det till: Vi väntar barn! Jag går in i vecka 24 på måndag och hittills har allting gått bra, för att följa gravidutvecklingen kan ni läsa min andra blogg www.liinalu.blogg.se förutom det så har vi även påbörjat uppbyggnaden av vårt badrum på nedre plan som har stått tomt sedan vi flyttade in.




Tjusigt va? Tur man har en händig man här hemma! Daniel har lagt in golvvärme och påbörjat kaklingen nu. ska ta lite nya bilder så ni får hänga med i processen :)

 

That's all for now..


RSS 2.0