Hej!



1989-04-09 föddes en liten flicka. Eva Lina Michaela stod det snart klart att hon skulle få heta. Hon växte upp i ett tryggt hem med föräldrar som älskade gränslöst. Medan åren gick så genomförde hon en hel del förändringar, psykiskt,fysiskt,mentalt och runtomkring sig. Hon blev snart känd för att vara en rätt impulsiv person. Alla ideer var genomförbara, det handlade bara om hur snabbt man kunde genomföra dem! Åren gick och flickan växte och blev en ung kvinna. Under sina 20år i livet har hon hunnit med en hel del,bla:

Flyttat hemifrån
skaffat hund
skaffat häst
blivit sambo
tatuerat sig (två gånger)
pierceat tunga
töjt örat 12mm
gjort en resa med pojkvännen
köpt radhus

Och där stannar jag, för tillfället. Denna bloggen kommer jag att använda mig av för att berätta för er med bilder och ord om hur det går med vårt nya boende, framtidsplaner, våra djur osv. Det kommer att bli lite av varje helt enkelt men främst kommer det handla om nya radhuset och det vi kommer pyssla med där. Mycket före och efter bilder helt enkelt!

I dagsläget bor vi fortfarande i vår gamla lägenhet men kommer förhoppningsvis få nycklarna till det nya boendet i veckan. Så håll utkik! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0